1 SIGFRIDSSON ATT RISTA KÄRLEK RÄTT

Det har nu gått en tid sedan ATT RISTA KÄRLEK RÄTT släpptes lös till denna värld. Mig har den personligen inte givit mycket ännu. Den blir aktuell om några månader. Oroa er inte. Första upplagan var en billig upplaga att sprida runt. Den är häftad och har 80 grams papper i inlagan och sv/v foton. Den andra upplagan är något förbättrad och har fyrfärg i inlagan. De två första upplagorna hade en miss med ordet “kärrdränkte”. Det markerades felaktigt när den simpla layouten gjordes och blev omkastat där och då. Hursomhelst så är det den tredje upplagan man i nuläget borde skaffa då den är limmad och poserar med glättat papper. Av de tre upplagorna så är den första och den tredje helt slutsålda. Några få ex. finns kvar lite här och var av den andra upplagan. (På bilden just här nedan de tre upplagorna lagda från vänster till höger. Sic.)

ARKR 1 SIGFRIDSSON

Leave a fogprint

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s